Články, rozhovory
| Tato sekce je sponzorovaná společností Asiana, spol. s r.o. |
Věčně prázdná lednice a oběd jako luxus: Růst cen nutí Čechy šetřit na zdravém stravování
22.10.2025 Náklady na stravování dále rostou. Řada Čechů kvůli nim šetří především na vyváženosti obědového menu. Strávníci přes poledne často vynechávají polévku i nápoj. Pokles návštěvnosti i menší ochotu utrácet registrují také sami provozovatelé. Až 67 % z nich muselo letos zdražovat. Polední menu…
Vychází podzimní Firemní vzdělávání
22.10.2025 Doporučujeme V tomto čísle se vracíme k letošním klíčovým akcím pro L&D…
Česká podnikatelka otevírá nový most mezi Evropou a Filipínami: první evropská DMW-licencovaná náborová agentura v Manile
20.10.2025 V Manile proběhlo slavnostní otevření agentury Complex International…
Akademie odměňování očima účastníků: legislativa, rady z praxe, lektoři s manažerskou zkušeností
20.10.2025 Doporučujeme Strategické a systémové řízení odměňování a benefitů dnes patří mezi…
Češi chtějí znát výši mezd. Jak v inzerátech, tak u svých kolegů
16.10.2025 Drtivá většina zaměstnanců si přeje, aby zaměstnavatelé v pracovních…
Fluktuace není nutnost. Můžete z ní svou firmu vyléčit
15.10.2025 Fluktuace zaměstnanců je pojem, který slyšíme téměř denně. Mnoho firem ji…
Špeky z Manažerské triády III – Pořád ten feedback. Je to fakt k něčemu?
14.10.2025 Vedení lidí považuji za jednu z nejkrásnějších a zároveň nejobtížnějších…
