Články, rozhovory

Asiana, spol. s r.o. Tato sekce je sponzorovaná společností Asiana, spol. s r.o.

icon Věčně prázdná lednice a oběd jako luxus: Růst cen nutí Čechy šetřit na zdravém stravování

Náklady na stravování dále rostou. Řada Čechů kvůli nim šetří především na vyváženosti obědového menu. Strávníci přes poledne často vynechávají polévku i nápoj. Pokles návštěvnosti i menší ochotu utrácet registrují také sami provozovatelé. Až 67 % z nich muselo letos zdražovat. Polední menu…

icon Vychází podzimní Firemní vzdělávání

V tomto čísle se vracíme k letošním klíčovým akcím pro L&D…

Akademie odměňování

icon Akademie odměňování očima účastníků: legislativa, rady z praxe, lektoři s manažerskou zkušeností

Strategické a systémové řízení odměňování a benefitů dnes patří mezi…

Martin Jánský, Randstad

icon Češi chtějí znát výši mezd. Jak v inzerátech, tak u svých kolegů

Drtivá většina zaměstnanců si přeje, aby zaměstnavatelé v pracovních…

Lucie Spáčilová, Performia

icon Fluktuace není nutnost. Můžete z ní svou firmu vyléčit

Fluktuace zaměstnanců je pojem, který slyšíme téměř denně. Mnoho firem ji…

Pavla Pavlíková, PCC

icon Špeky z Manažerské triády III – Pořád ten feedback. Je to fakt k něčemu?

Vedení lidí považuji za jednu z nejkrásnějších a zároveň nejobtížnějších…

Výpis 1426 z celkem 4274