V O2 vzniklo nové co-workingové centrum

Operátor O2 otevřel ve své pražské centrále nové prostory. V hlavní lobby vzniklo co-workingové centrum nazvané O2 HUB určené nejen pro zaměstnance O2, ale i jejich obchodní partnery. O2 se nechalo inspirovat startupovými společnostmi i firmami s kreativními interiéry a vybudovalo zajímavý designový prostor, po kterém zaměstnanci volali a který lépe odpovídá měnící se firemní kultuře.

O2 HUB by měl naše zaměstnance především inspirovat. Mohou se tu setkávat se svými kolegy i zákazníky, pořádat týmové porady nebo pracovat na projektech u společných co-workingových stolů," říká Jiří Caudr, marketingový ředitel O2.

Stylový prostor pro práci, odpočinek i inspiraci

Pro zaměstnance O2 to však jen představením nových prostor nekončí. „Kromě dobré kávy a občerstvení tu budou moct naši zaměstnanci využívat třeba knihovnu se spoustou publikací nebo poznávat kolegy při neformálních aktivitách," vysvětluje Ctirad Lolek, ředitel pro lidské zdroje v O2, a dodává: „V prostorách budeme pravidelně pořádat inspirativní setkání se zajímavými lidmi nejen z bysnysu, kreativní workshopy, technologické dílny i nejrůznější popracovní aktivity."

Zaměstnanci O2 se tak mohou těšit třeba na inspirativní pondělky, kreativní středy nebo různé networkingové aktivity. Součástí O2 HUBu bude také malý technologický showroom, kde si mohou zaměstnanci vyzkoušet nejnovější produkty z nabídky O2.

V O2 vzniklo nové co-workingové centrum V O2 vzniklo nové co-workingové centrum V O2 vzniklo nové co-workingové centrum

 

Návrh i realizaci O2 HUBu zajistil ateliér room411.architecs

Na pražské Brumlovce aktuálně pracuje 1700 zaměstnanců O2. Společnost zde sídlí od roku 2007.