Už jste se školili virtuálně?

VILT (Virtual Instructor-Led Training) neboli virtuální školení vedené lektorem představuje kombinaci toho nejlepšího z tradičního kurzu v učebně a interaktivního školení bez nutnosti opouštět vlastní kancelář.

Vzdělávací centrum Hewlett Packard Enterprise přináší tento moderní způsob vzdělávání především pro vás, kteří si kvůli velké pracovní vytíženosti a časové zaneprázdněnosti nemůžete dovolit trávit celé dny školením v učebně, navíc s nutností cestovat každé ráno do školicího centra a odpoledne zpět domů nebo do kanceláře.

Jak si takové virtuální školení vlastně představit? Metoda VILT spočívá v přenosu právě probíhající výuky do vašeho notebooku či PC prostřednictvím internetu. Odborný lektor školí ve virtuální učebně a vy ve stejném čase sledujete výuku on-line. Kurz je vedený v anglickém jazyce a zahrnuje praktická cvičení (hands-on labs), která jsou stejně jako všechny ostatní materiály ke kurzu rovněž v angličtině. Přístup ke vzdělávacím materiálům je účastníkům poskytován již několik dní před samotným začátkem školení. Všechny kurzy jsou vedeny vysoce kvalifikovanými profesionály s odbornými znalostmi a live audio zajišťuje interakci s instruktorem I ostatními studenty v reálném čase.

Výhody virtuálního školení VILT:

JE EKONOMICKÉ. S možností virtuálního školení odpadají náklady na cestování a ubytování. Za méně peněz tak proškolíte více zaměstnanců.

JE FLEXIBILNÍ. Virtuální školení můžete absolvovat doma, v kanceláři, zkrátka kdekoliv, kde budete připojeni k internetu.

JE PRAKTICKÉ. Školení trvá denně zpravidla jen 6 hodin, proto nepřijdete o celý pracovní den.

JE SOUBĚŽNÉ. Ačkoli se účastníci připojují z různých koutů světa, sdílejí stejnou zkušenost a zážitek z výkladu a mohou spolu navzájem snadno komunikovat.

Vzdělávací centrum Hewlett Packard Enterprise nabízí širokou škálu IT oblastí a témat virtuálních kurzů a opírá se přitom o zkušenosti získané proškolením tísíců zákazníků po celém světě metodou VILT. Buďte jedním z nich i Vy. Více informací a termíny virtuálních kurzů najdete na hpskoleni.cz nebo na facebook.com/VzdelavaciCentrumHPE.