TechEd-DevCon 2016 - Úskalí současných aplikací, vychytané využití Windows 10

konference TechEd-DevCon 2015

Současné i budoucí trendy, zejména z oblasti produktů, systémů a nástrojů společnosti Microsoft, představí významní čeští i zahraniční odborníci na již 14. ročníku největší odborné konference pro IT specialisty s názvem TechEd-DevCon. Počítačová škola Gopas jej připravila na termín 16. - 19. května 2016 a bude opět probíhat v prostorách Parku Hostivař.

TechEd-DevCon není jen odborná konference – je již tradiční možností potkat se s IT odborníky, kapacitami a kolegy z oboru a konzultovat aktuální problémy. Po celou dobu konference bude účastníkům k dispozici „Ask the Expert“ stánek, kde budou moci pokládat aktuální dotazy speakerům.

Přednášky v rámci konference TechEd-DevCon 2016 budou souběžně probíhat ve více sálech, podle odbornosti a zaměření jsou rozděleny do několika úrovní:

ShowIT Hall – určeno pro IT specialisty

DevCon Hall – pro vývojáře

Geek Hall – pro geeky

Mix Hall – pro IT specialisty, vývojáře a databázové specialisty

SQLFest Hall – pro databázové specialisty

Ačkoliv se program právě připravuje, již teď je možné říci, že témata budou opravdu pestrá, protože rok 2016 přinesl nové verze produktů Hyper-V, Systém Center VMM, SharePoint a SQL Server. Nebudou chybět ani přednášky zaměřené na Windows 10, ASP.NET Core a další.

Informace o programu přednášek, mluvčích a doprovodném programu budou průběžně doplňovány na stránkách konference na http://www.teched.cz. Zde je také možné se na konferenci registrovat.

Exkluzivním mediálním partnerem konference TechEd-DevCon 2016 je společnost Averia, mediálním partnerem je vydavatelství IDG. O zajištění audiovizuální techniky se postará společnost AV MEDIA Group. Geek partnerem akce je občanské sdružení WUG.

O společnosti GOPAS, a. s.

Počítačová škola GOPAS je největším poskytovatelem školení v oblasti informačních technologií na českém i slovenském trhu. Ročně absolvuje odborné kurzy téměř 30 tisíc studentů, z nichž většinu tvoří specialisté IT. I přesto, že působí na poměrně malém trhu, patří GOPAS k jedněm z největších poskytovatelů IT školení v Evropě.