Richard Brulík je viceprezidentem globálního obchodu Kentico Software

Na nově vytvořenou pozici viceprezidenta globálního obchodu české IT společnosti Kentico Software, lídra světového trhu řešení pro tvorbu webových stránek, správu online obsahu a online marketingových kampaní, nastoupil Richard Brulík (36). Na starost bude mít vedení obchodního týmu na všech světových trzích, rozšiřování sítě partnerů a další expanzi softwaru Kentico.

Richard Brulík přišel do Kentico Software z brněnské IT firmy Y Soft, kde působil od roku 2005 na několika různých pozicích. Posledních pět let pak pracoval jako viceprezident obchodu a marketingu a člen představenstva společnosti Y Soft. Vystudoval Provozně ekonomickou fakultu Mendelovy univerzity v Brně a mezi jeho koníčky patří snowboard, hudba, cestování a poznávání odlišných kultur.

O Kentico Software

Kentico Software je česká IT firma se sídlem v Brně a lídr světového trhu řešení pro tvorbu webových stránek, správu online obsahu a online marketingových kampaní. Byla založena v roce 2004, v současnosti zaměstnává 194 specialistů (z toho 154 v Brně) a své pobočky má v USA, Austrálii, Velké Británii a Nizozemí. Její software využívá více než 25 000 webových stránek na celém světě. Patří mezi ně například Twinings, Gibson, Mazda, Sony, Chiquita, Starbucks nebo Vodafone. Kentico je certifikovaný partner společnosti Microsoft a opírá se o širokou partnerskou síť čítající 1 000 digitálních agentur v osmdesáti zemích světa.

Zdroj: Tisková zpráva společnosti Kentico Software

www.kentico.com