Český Aeroholding spouští náborovou kampaň

Skupina Český aeroholding plánuje v roce 2016 výrazné navýšení počtu zaměstnanců, a to přibližně o 140. Volná místa nabízí nejen v rámci mateřské firmy, ale především v dceřiných společnostech, jako jsou Letiště Praha, Czech Airlines Handling a Czech Airlines Technics. Obsadit volné pozice má skupině pomoci nová náborová kampaň, která běží v printu a v dopravních prostředcích. Součástí je i nový web cah.jobs.cz, který sází hlavně na atraktivní grafiku, přehlednost a uživatelskou přívětivost.

Skupina Český aeroholding je významným zaměstnavatelem. Vzhledem k tomu, že počet cestujících, kteří prochází Letištěm Václava Havla Praha, neustále roste a očekáváme další rozvoj společnosti Letiště Praha i ostatních dceřiných společností, potřebujeme posílit řady našich zaměstnanců“, říká Jaroslava Raisová, ředitelka Řízení lidských zdrojů v Českém Aeroholdingu, a k vzhledu nového webu dodává:

„Cílem nových personálních stránek je nabídnout uchazečům naše pracovní pozice atraktivnější formou a přehlednější vyhledávání volných míst. Díky responsivnímu zobrazení mohou uživatelé inzeráty prohlížet pohodlně i na tabletech a mobilních telefonech. Nové možnosti interakce přináší propojení se sociálními sítěmi.“ Uchazeči najdou na stránkách i autentická vyjádření současných zaměstnanců skupiny Český aeroholding, bližší informace o pracovních pozicích se mohou dozvědět i z video magazínu Terminál.

Na nová místa upozorňuje Český Aeroholding nejen na webových stránkách a facebookovém účtu Letiště Praha, ale i v tisku, onlinu a propagací v autobusech Arriva Praha, ČSAD Střední Čechy a ČSAD Kladno. Články, rozhovory, ankety a vizuály lákají všechny letecké mechaniky, pracovníky odbavení cestujících i zavazadel, ostrahy letiště, bezpečností kontroly a další.