Amazon vytvoří 180 nových pracovních míst pro specialisty informačních systémů

  • Různé pozice pro lidi plynně hovořící anglicky a k tomu německy, francouzsky či italsky

  • Práce v korporátní kanceláři v pražských Dejvicích, otevřené v roce 2015

Amazon oznámil, že v České republice přijme 180 zaměstnanců, kteří vytvoří nový tým specialistů informačních systémů. Pražský tým bude mít za úkol pomoci Amazonu naplňovat dlouhodobý cíl – být tím nejdůvěryhodnějším a nejbezpečnějším internetovým obchodem.

Dave Rockett, ředitel celosvětového provozu divize TRMS, tento klíčový nábor hodnotí následovně: „Jsem nadšen z rozhodnutí začlenit tento nový tým do naší celosvětové sítě. Jako součást našich globálních operací bude pražský tým svou odborností a talentem zdrojem vynikajících služeb našim zákazníkům po celém světě. Praha nám nabízí možnost vybírat nové posily mezi těmi nejtalentovanějšími, nejkvalifikovanějšími a nejprofesionálnějšími lidmi v Evropě. Výhody našeho rozhodnutí vidíme již nyní v kvalitě a množství zájemců o různé pozice, které nabízíme.“

Korporátní kancelář společnosti Amazon v pražských Dejvicích

Vítám investory, kteří přinášejí nejen místa pro nízko kvalifikované, ale také místa pro vysokoškolsky vzdělané lidi,“ uvedla ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová.

Amazon již zahájil náborový proces odborníků určených nejen na klíčové manažerské pozice, ale také na pozice kontrolorů kvality a specialistů zajišťujících provoz na každodenní bázi. První členové nového pražského týmu by měli přibýt v dubnu. Úspěšní kandidáti na nabízené pozice musejí plynně hovořit anglicky a k tomu německy, francouzsky či italsky.

Podrobnosti o nabízených pozicích, kvalifikačních kritériích a postupu náborového procesu naleznete na stránkách http://www.amazon.jobs/cs/location/česká-republika.

O společnosti Amazon

Společnost Amazon.com, Inc., zahájila svou činnost na internetu v červenci 1995. Společnost se řídí čtyřmi základními principy: důraz na zákazníka raději než na konkurenci, záliba v inovacích, příslib funkční a provozní dokonalosti a přemýšlení v dlouhodobém horizontu. Mezi produkty a služby, jejichž průkopníkem Amazon je, patří zákaznická hodnocení, 1-Click shopping, personalizovaná doporučení, Prime, Fulfilment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire tablets, Fire TV, Amazon Echo a Alexa a mnoho dalších produktů a služeb poskytovaných Amazonem.